Abigél Közhasznú Egyesület

"Csinálj bármit, mindig az számít, hogy hogyan csinálod, és van-e kivel, mert ez csapatjáték, és már az is ajándék, ha figyelsz arra, aki rád figyel." Shakespeare

"A Cserhát autista szemmel"

  2016. május 9-13. között 5 napos fotós és grafikai tehetséggondozó műhely valósult meg „A Cserhát autista szemmel” elnevezéssel, az Abigél Közhasznú Egyesület és az Autisták Országos Szövetsége közös szervezésében.  

A programban tehetséges autista fiatalokat avattak be a fotózás és kiadványszerkesztés rejtelmeibe Alsótoldon, a Toldi Házban.

Különleges képek, különleges élmény, különlegesen, résztvevők és szakmai támogatók vettek részt a programban!

> képek a tábor életéből <

Videóösszeállítás:

  A Cserhát természeti és kulturális értékeiről készült fotókat és az abból készült fotókiadványt 2016. június 2-án tartott közös beszélgetés keretében közel 100 középiskolás diák vehette elsőként kézbe. A kiadványból 2000 db fog eljutni a jövőben a középiskolákba.

> A megszerkesztett kiadvány

 

A világnak szüksége van mindenféle elmére”

- A Cserhát autista szemmel - fotós és grafikus műhely Alsótoldon

 

Az Abigél Közhasznú Egyesület a Nemzeti Tehetség Program 2015 támogatásával fiatal felnőtt tehetségek társadalmi felelősségvállalását elősegítő programot valósít meg " A világnak szüksége van mindenféle elmére "A Cserhát autista szemmel - fotós és grafikus műhely címmel.

 A szakemberekkel és önkéntes segítőkkel zajló, teljes ellátást biztosító tábor Alsótoldon valósul meg 2016. május 9.-13. között. A program eredményeit a résztvevők által szerkesztett kiadványban mutatják be.

 

                 

201312260004.jpg