Abigél Közhasznú Egyesület

"Csinálj bármit, mindig az számít, hogy hogyan csinálod, és van-e kivel, mert ez csapatjáték, és már az is ajándék, ha figyelsz arra, aki rád figyel." Shakespeare

Erzsébet-program 2014

 

Az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében idén is pályázatot hirdet fogyatékossággal élők részére a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány.  A megnyerhető pályázati támogatás üdülési szolgáltatás formájában valósul meg.

Pályázni a fogyatékkal élők üdülésének támogatására 2014. január 2-tól egészen február 28-ig lehet. Az önrész felnőttek részére 5000 Ft, kísérők részére 2500 Ft.  Olyan belföldi illetőségű, 18. életévüket betöltött, fogyatékossággal élő személyek pályázhatnak a kiíráson, akik

  • a pályázat benyújtásakor fogyatékossági támogatásban
  • és/vagy vakok személyi járadékában
  • és/vagy magasabb összegű családi pótlékban részesülnek,
  • valamint a havi teljes összegű ellátásuk nem haladja meg a nettó 150.000 Ft-ot.

Az elektronikus formában benyújtott adatlapon egy pályázat keretében kizárólag egy személy, valamint nagykorú kísérője pályázhat és részesülhet az Alapítvány által nyújtott támogatásban.

Az igénybe vehető szálláshelyek közkedvelt turisztikai célpontok közelében vannak: többek között szerepel a kínálatban Hajdúszoboszló, Nyíregyháza, a Balaton-part,  Hévíz és Kékestető is.

Pályázni kizárólag az Erzsébet-program honlapján található pályázati ív kitöltésével lehet. (Pályázatok / Szociális üdülési pályázatok / Pályázati felhívás fogyatékossággal élő pályázók számára menüpont alatt található.)

Forrás: Erzsébet-program honlapja

 

kep0004.jpg